Fakültemiz ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Proje Toplantısı

Fakültemizde yürütülen projeler ve bölgedeki balıkçılık problemleri kapsamında karar vericileri, bilim adamlarını ve balıkçıları bir araya getiren bir toplantı düzenlenmiştir.

T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adına Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Turgay TÜRKYILMAZ ve ekibi, bilim ekibi adına fakültemizden Prof. Dr. O. Tufan EROLDOĞAN, Doç. Dr. Gökhan GÖKÇE, Dr. Sinan MAVRUK ve Arş. Gör. İsmet SAYGU, Mersin Üniversitesinden Prof. Dr. Hüseyin ÖZBİLGİN, Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Adnan TOKAÇ ve Ankara Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Hüseyin ATAR ve balıkçıları temsilen de SÜRKOP başkanı Ramazan ÖZKAYA ve Adana Su Ürünleri Kooperatifleri başkanı Mithat ALTUNAY toplantıya katılmışlardır.