Yaz Stajı Öğrenci Listesi

2020-2021 Zorunlu Yaz Stajı yapacak öğrencilerimizin müracaat ettikleri kurumlardan aldıkları staj kabul belgeleri incelenmiştir. Staj komisyonu tarafından uygun görülen staj yerleri ve bu yerlerde staj yapacak öğrencilerin listesi aşağıda verilmiştir.

Öğrencilerimizin staj faaliyetlerini kaydedecekleri defterleri fakülte sekreterliğinden almaları gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimizin stajlarının; sorunsuz, verimli ve bilgi birikimlerini arttıracak şekilde geçmesini temenni ederiz.

Adı Soyadı Staj Yapacağı Kurum
Cafer  KAPUKAYA Tuğçe İnş. Yak.Gıda Hay. San. ve Tic. Ltd. Şti.
Emre Can ÖZDEŞ Akvatek Su Ürünleri Turizm San.Tic. A.Ş.
Erman CAN Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü
İlknur SABAH Adana Büyükşehir Beldiyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı
Mehmet ATEŞ Akkale Alabalık Üretim  Pz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Neslihan DAL Adana Büyükşehir Beldiyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı