Covid 19 Mazeret Sınavı

Rektörlüğün 10.02.2022 tarih ve 318828 sayılı yazısına istinaden, final ya da bütünleme sınav tarihleri içerisinde Covid test sonucu pozitif çıktığı için sınavlara giremeyen üniversitemiz öğrencilerine bir mazeret sınavı hakkı tanınmıştır. Aynı yazıda sınav takviminin birimler tarafında belirlenmesi ve uygulanması öngörülmüştür.

Fakültemizde takip edilecek mazeret sınavı uygulaması şu şekilde olacaktır;

·     Öğrencilerimizin mazeret sınavına girebilmeleri için 14.02.2022 ile 17.02.2022 tarihleri arasında Covid raporların fakülteye tebliğ etmeleri gerekmektedir,

·     Dekanlıkça incelenen ve uygun görülen Covid raporları aynı gün içerisinde dersin sorumlusu öğretim elamanına sevk edilecektir,

·     İlgili öğretim elemanı evrakın kendine sevk edildiği günü takip eden gün içerisinde mazeret sınavını yapacaktır,

·     Sınav sonuçları en geç 18.02.2022 tarihine kadar dekanlığa yazılı olarak bildirilecektir.