YÖK'te Su Ürünleri Fakülteleri Dekanlar Toplantısı

İlkini 12 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat, Su Ürünleri ve Veteriner fakülteleri dekanları ile toplantıların ikincisini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik beyefendi, bakanlık yetkilileri ve YÖK başkanımız Prof.Dr. Mehmet Ali Yekta Saraç hocamızın katılımıyla 16 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Fakülte dekanlarımızın görüş ve önerilerinin alındığı toplantıda, Türkiye’deki ziraat mühendisliği ve su ürünleri eğitiminin niteliği, mezunların mesleki yeterliliği ve istihdam sorunlarını ele alınmıştır.

Toplantıda fakültemiz, Dekanımız Prof.Dr. Orhan Tufan Eroldoğan ve dekan yardımcılarımız Prof.Dr. Mahmut Yanar ve Doç.Dr. Gökhan Gökçe hocalarımız ile temsil edilmiştir.