Mezunlarımızın Daveti

Adana Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Denizcilik ve İç Su Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2019-09 sayılı Deniz Çöpleri İl Eylem Planı kapsamında gerçekleştireceği “deniz dip temizliği” faaliyetine fakültemizi davet etmiştir. Fakültemiz adına dekan ve dekan yardımcıları bu davete katılarak, gerçekleştirilen faaliyetlere iştirak etmişlerdir. Faaliyeti düzenleyen kurumda görev yapan mezunumuz Su Ürünleri Mühendisi Burak Akyol ile Adana İl Tarım Müdürlüğünde görevli Dr. Ferhat Büyükdeveci organizasyonda önemli bir görev üstlenerek bizleri onurlandırmışlardır. Fakültemizden mezun olan meslektaşlarımızın kurumumuza verdiği bu destek bizim için son derece anlamlı ve kıymetlidir. Etkinliğe bizi davet eden Adana Büyükşehir Belediyesine ve davetli olduğumuz bu etkinlikte flamamızı açan mezunlarımıza, gösterdikleri aidiyet duygusundan dolayı sonsuz teşekkürlerimiz sunarız.