Duyurular

...

Adana ÜSAM Girişimcilik Destekleme Programı’nda Fakültemizin kabul edilen 14 projesi

Adana ÜSAM Girişimcilik Destekleme Programı çerçevesinde Fakültemizden 14 öğrencimizin projesi kabul edilerek, destek

görmüştür.  Bahsi  edilen  projeler  tablo halinde  verilmiş  olup, emeği  geçen  öğrencilerimizi ve  proje  danışmanı  Öğretim

Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 
                                                                                                                                                                            DEKANLIK


Adana ÜSAM Girişimcilik Destekleme Programı’nda kabul edilen Fakültemize ait  projeler

Proje Yürütücüsü

Proje Başlığı

Telefon

E-posta

Danışman

Ünvan

1. Mehmet KENAR

Tıbbi ve Aromatik Bitkilerden Doğal Antioksidan Üretimi

0533

457 64 30

kenarmehmet@gmail.com

Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL

Su Ürünleri Fak. Doktora Öğrencisi (Biyolog)

2. Mustafa ÖZ

Balık Yağı ve Balık Ununa Alternatif Yağ ve Protein Kaynakları Kullanarak Balık Yem Rasyonları Geliştirilmesi

0541

459 8027

Ozmustafa2010@gmail.com

Prof.Dr. Suat DİKEL

Doktora Öğrencisi -Su ürünleri müh.

3. Elif Tuğçe AKSUN

Türkiye’de ilk kez Su Ürünleri Atıklarından Jelatin Üretimi

0533

620 70 37

etaksun@cu.edu.tr

Doç.Dr. Bahar KARAKAYA

Arş.gör. Doktora Öğrencisi

4. Timuçin TÜMERKAN

Iskarta Balık Türlerinin Balık Çorbası ve Balık Sosu Olarak Değerlendirilmesi

0532

638 86 27

ttumerkan@gmail.com

Doç.Dr. Bahar KARAKAYA

Yük. lis. öğrencisi-su ür. müh.

5. Ali Eslem KADAK

Su Ürünleri İşleme Fabrikalarında Değerlendirilmeyen Karides Atiklarından Kitosan Üretimi ve Ekonomiye Kazandirilması

0507 9433119

akadak@kastamonu.edu.tr

Doç.Dr.

Aygül KÜÇÜKGÜLMEZ

YANDIM

Arş. Gör.

6. Abdullatif ÖLÇÜLÜ

Bazı Deri Hastalıklarının İhtiyoterapi Yöntemiyle Tedavisinde ve Güzellik Sektöründe Kullanılan Kangal Balık (Garra rufa)'larının Kontrollü Koşullarda Üretilmesi ve Pazarlanması

 

0554 3140234

abdullutuf@gmail.com , aolculu@gmail.com

Dr. İbrahim DEMİRKALE

Arş. Gör.

7. Hatice YAZGAN

Sucul Canlı Atıklarından Mineral Tozu Üretilmesi ve Sağlık/Gıda Sektörüne Kazandırılması

0506 7159979

honalyazgan@gmail.com

Prof. Dr.Yeşim ÖZOĞUL

Doktora Öğrencisi , Su ürünleri müh.

8. Derya Cengiz

Denizel Kaynaklı Atıklarda Biyoteknolojik Olarak Doğal Astaxantin Elde Edilmesi ve Ekonomiye Kazandırılması

0 537 8218494

deryacengiz27@gmail.com

Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL

Dr.öğrencisi-su ürünleri müh.

9. Saadet GÖKDOĞAN

Probiyotik Bakterilerden Biyoaktif Maddelerin Elde Edilmesi

0506 7032384

saadetgokdogan@hotmail.com

Dr. Esmeray KÜLEY BOĞA

Doktora Öğrencisi

10. Muzaffer PERKER

Balık Protein Tozu Eldesi

0532 4366051

muzafferperker@gmail.com

 

Doç. Dr. Gülsün ÖZYURT

Yüksek lisans öğr. su ürünleri müh.

11. Deniz AYAS

 

 

Bitkisel Kaynaklardan Doğal Antioksidant Olan Squalenin Elde Edilmesi

 

0322

338 60 84-2961

 

yozogul@cu.edu.tr

Prof.Dr. Yeşim ÖZOĞUL

Doktora Öğrencisi

12. Nurten TOY

 

Laktik asit Bakterilerinden Doğal Antimikrobiyal Madde Elde Edilmesi

 

0322

338 60 84 -2961

 

Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL

Dr.öğrencisi-su ürünleri müh.

13. Yılmaz UÇAR

Hayvansal ve Bitkisel Kökenli Kaynaklardan Esansiyel Yağ Asitlerinin Elde Edilmesi

0322

338 60 84 -2961/190

yucar@cu.edu.tr

Prof.Dr. Yeşim ÖZOĞUL

Yüks.Lisans öğr.

14. Emre YAVUZER

 

 

Balık Tesisleri için Otomasyon Entegreli Üretim ve Kontrol Yazılımı Üretilmesi

 

 

 

0535

965 31 58

 

 

emreyavuzer@gmail.com

Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL

Dr.öğrencisi-su ürünleri müh.