GIDA, TARIM ve HAYVANCILIK BAKANLIĞI MÜSTEŞARI'NIN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARETİ

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Sayın Vedat MİRMAHMUTOĞULLARI, 15 Şubat 2013 tarihinde Adana'ya gelerek Üniversitemiz Ziraat ve Su Ürünleri Fakülteleri ile bir toplantı yapmışlardır

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Elekçioğlu'nun ev sahipliği yaptığı ve Bölüm Başkanları ile katıldığı toplantıya, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oya Işık ile Temel Bilimler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dursun Avşar, Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman POLAT ve Yetiştiricilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Dikel katılmışlardır. Ziraat ve Su Ürünleri Fakültelerinin ve sektörün mevcut durumu, geleceği, sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulup tartışıldığı toplantı son derece verimli geçmiş, Bakanlığımız ve Fakültelerimizle daha fazla ortak çalışma ve işbirliği konuları da görüşülmüştür. Su Ürünleri Mühendisliği'nin Ülkemiz açısından önemini ve Su ürünleri Mühendislerimizin sorunlarını yakinen bilen ve çözümlenebilmesi için samimi olarak bizimle beraber olan Müsteşarımız Sayın Vedat MİRMAHMUTOĞULLARI'na teşekkür ederiz.