Mustafa AKAR'ın Emeklilik Töreni

Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa AKAR,  12 yıl Çukurova Üniversitesinin farklı Fakültelerinde ve 21 yıl da Su Ürünleri Fakültesi’nde çalıştıktan sonra 21.01.2014 tarihinde emekli olmuştur.

Fakültemizde 30.01.2014 tarihinde emekliliği nedeniyle düzenlenen törene, başta Çukurova Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa KİBAR ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hasan FENERCİOĞLU olmak üzere, çok sayıda öğretim üyesi, öğretim üyemizin kıymetli yakınları, arkadaşları ve fakültemiz öğretim üyeleri katılmışlardır. Fakültemiz adına emeklilik töreninde yer alan tüm katılımcılara teşekkürlerimizi bildirir, Sayın Prof. Dr. Mustafa AKAR hocamıza ailesi ile birlikte bundan sonraki yaşantısında sağlık ve esenlikler dileriz.