22 MART DÜNYA SU GÜNÜ

Adana'nın büyük alış veriş merkezlerinden biri olan M1 Tepe AVM’de,   Meteoroloji, DSİ, Doğa Koruma ve Milli Parklar,  Orman ve Su işleri Bölge Müdürlükleriyle, Çukurova Üniversitesi Su Ürünleri Fakütesi’nin 22 Mart Cumartesi Dünya Su Günü nedeniyle ortaklaşa düzenlediği bilinçlendirme ve farkındalık projesi çok geniş bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Her kurumun birbirinden farklı ve birbirini tamamlayıcı etkinlikleri,  büyük ilgi toplamıştır.

Fakültemiz standında mikroskoplar aracılığı ile planktonik organizmaların incelenmesi ziyaretçilerin yoğun ilgisine yol açmış, ayrıca Fakültemiz öğrencilerinin günün anlam ve önemini yansıtan posterleri de ilgi gören diğer etkinlikler içinde yer almıştır.

Fakültemizin bu etkinlik içerisinde yer almasında emeği geçen tüm Öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize, Fakültemiz adına teşekkür ederiz.