Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Anasayfa
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
FAKÜLTEMİZ
Tanıtım
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Uygulama Birimleri
Analizler ve Ürünler
Bilgi-Belge ve Formlar
İletişim
Telefon Rehberi
BÖLÜMLER VE PERSONEL
Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Temel Bilimleri Bölümü
Yetiştiricilik Bölümü
İdari ve Teknik Personel
Emekli Personel
Sonsuzluğa Uğurladıklarımız
ÖĞRENCİ
Genel Bilgiler
Lisans Dersleri ve İçerikleri
Akademik Takvim
Ders ve Sınav Takvimleri
Danışman Listesi
Lisans Oryantasyon Programları
Yaz Stajı
Mevzuat
ARAŞTIRMA
Yayınlar
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
BAP Projeleri
Tezler
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Su Ürünleri Fakültesi Danışma Kurulu
Birim Eğitim Koordinasyon Kurulu
Kalite Komisyonu
BARGEK
Muafiyet ve İntibak Komisyonu
Akademik Teşvik Komisyonu
Doğrudan Temin, İhale, Muayene ve Kabul Komisyonu
AR-GE Projeleri Değerlendirme Komisyonu
Atık Komisyonu
Temsilcilerimiz
KALİTE
Kalite Komisyonu
Ç.Ü. 2024-2028 Stratejik Plan
KİDR Sürüm 3.1
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Mezun Memnuniyet Anketi
Fotoğraf Galerisi
Video Galerisi
YÖKAK
Kısa Bilgiler
Dayanıklı Taşınır Listeleri
Fakültemiz Yönerge ve İlkeleri
KALİTE
Fotoğraf Galerisi
Prof. Dr. Dursun Avşar Anma
Fotoğraf Galerisi
2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni
2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni
2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni
2021-2022 Eğitim Öğretim Açılış Töreni
İdari Personel Buluşması 2021
İdari Personel Buluşması 2022
Suya Dair
Sezon Açılışı
Prof. Dr. Dursun Avşar Anma
Prof. Dr. Dursun Avşar Anma
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ