Projenin Adı | Destekleyen Kurum | Proje Kodu | Başlangıç Tarihi | Süresi | Yürütücüsü | Açıklama |
Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar | TÜBİTAK | TÜBİTAK 1004 | 2023 | 48 | Orhan Tufan Eroldoğan | Açıklamaya Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Demir Sülfat Heptahidrat'ın Alabalık (Onchorhyncus Mykiss) Yem Rasyonlarına İlavesinin Büyüme, Antioksidan Enzimler ve Termal Stres Üzerine Olan Etkileri | TÜBİTAK | TÜBİTAK 1002 | 2023 | 5 | Ece Evliyaoğlu | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Geleneksel yemeye hazır Akdeniz ürünleri ve geleneksel olmayan sağlıklı gıdalar için yenilikçi sürdürülebilir çözümler | TÜBİTAK | TUBITAK ERA-NET / PRIMA | 2023 | 36 | Fatih Özoğul | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Güney Ege ve Batı Akdeniz Bölgelerinde Yer Alan Bazı Doğal Göllerin Mikroplastik Kirlilik | TÜBİTAK-TAGEM | TÜBİTAK 1003 | 2023 | 32 | Sedat Gündoğdu | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Finike Denizaltı Dağları Bölgesinin İhtiyoplankton Topluluklarının Araştırılması | TÜBİTAK-TAGEM | TÜBİTAK 1003 | 2023 | 36 | Sinan Mavruk | Açıklamaya Uaşmak İçin Tıklayınız… |
EveryFish | UN | 2023 | 48 | Gökhan Gökçe | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |