Projenin Adı | Destekleyen Kurum | Proje Kodu | Başlangıç Tarihi | Süresi | Yürütücüsü | Açıklama |
Tr.Aqua: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi Ve Sürdürülebilir Uygulamalar | TÜBİTAK | TÜBİTAK 1004 | 2023 | 48 | Orhan Tufan Eroldoğan | Açıklamaya Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Geleneksel yemeye hazır Akdeniz ürünleri ve geleneksel olmayan sağlıklı gıdalar için yenilikçi sürdürülebilir çözümler | TÜBİTAK | TUBITAK ERA-NET / PRIMA | 2023 | 36 | Fatih Özoğul | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Güney Ege ve Batı Akdeniz Bölgelerinde Yer Alan Bazı Doğal Göllerin Mikroplastik Kirlilik | TÜBİTAK-TAGEM | TÜBİTAK 1003 | 2023 | 32 | Sedat Gündoğdu | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… |
Finike Denizaltı Dağları Bölgesinin İhtiyoplankton Topluluklarının Araştırılması | TÜBİTAK-TAGEM | TÜBİTAK 1003 | 2023 | 36 | Sinan Mavruk | Açıklamaya Uaşmak İçin Tıklayınız… |
EveryFish | UN | 2023 | 48 | Gökhan Gökçe | Açıklamay Uaşmak İçin Tıklayınız… | |
Prebiyotik bazlı biyopolimerle enkapsüle edilen laktik asit bakteri ve serbest hücre ekstraklarının karakterizasyonu: Gökkuşağı alabalıklarında (Oncorhynchus mykiss) yem katkısı olarak kullanılabilirliği | TÜBİTAK | TÜBİTAK 1001 | 2024 | 24 | Gülsün Özyurt | Açıklamaya Ulaşmak İçin Tıklayınız... |