Duyurular

...

Spirulina Üretim Kursu

Kurs kapsamında; teorik olarak Spirulina’nın tanıtımı, yaşam alanı, besin içeriği ve kullanım alanları hakkında bilgi verilecektir. Buna ek olarak, havuzlarda Spirulina kültürünün, hasatının nasıl yapıldığı, Spirulina biyomasının nasıl kurutulduğu ve ürünün nasıl muhafaza edildiği uygulamalı olarak gösterilecektir. Bu kapsamda, 10 saat teorik ve 20 saat uygulamalı derslerden oluşacak kurs 5 gün sürecektir. Kursa katılmak isteyenler aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak daha detaylı bilgi alabilirler.

 

DİĞER BİLGİLER

Kurs Sorumluları: Prof. Dr. Oya IŞIK, Doç. Dr. Leyla USLU

Tarih: 27 Haziran-1 Temmuz.

Yer: Çukurova Üniversitesi Su ürünleri Fakültesi.

Ücret:5900 TL

Hesap No:TR970001001690255940205023

İletişim : (322) 338 60 74

İletişim: 0 532 2617942, 0 506 4567826