Adana ÜSAM Girişimcilik Destekleme Programı çerçevesinde Fakültemizden 14 öğrencimizin projesi kabul edilerek, destek
görmüştür. Bahsi edilen projeler tablo halinde verilmiş olup, emeği geçen öğrencilerimizi ve proje danışmanı Öğretim
Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
DEKANLIK
Proje Yürütücüsü |
Proje Başlığı |
Telefon |
E-posta |
Danışman |
Ünvan |
1. Mehmet KENAR |
Tıbbi ve Aromatik Bitkilerden Doğal Antioksidan Üretimi |
0533 457 64 30 |
Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL |
Su Ürünleri Fak. Doktora Öğrencisi (Biyolog) |
|
2. Mustafa ÖZ |
Balık Yağı ve Balık Ununa Alternatif Yağ ve Protein Kaynakları Kullanarak Balık Yem Rasyonları Geliştirilmesi |
0541 459 8027 |
Prof.Dr. Suat DİKEL |
Doktora Öğrencisi -Su ürünleri müh. |
|
3. Elif Tuğçe AKSUN |
Türkiye’de ilk kez Su Ürünleri Atıklarından Jelatin Üretimi |
0533 620 70 37 |
Doç.Dr. Bahar KARAKAYA |
Arş.gör. Doktora Öğrencisi |
|
4. Timuçin TÜMERKAN |
Iskarta Balık Türlerinin Balık Çorbası ve Balık Sosu Olarak Değerlendirilmesi |
0532 638 86 27 |
Doç.Dr. Bahar KARAKAYA |
Yük. lis. öğrencisi-su ür. müh. |
|
5. Ali Eslem KADAK |
Su Ürünleri İşleme Fabrikalarında Değerlendirilmeyen Karides Atiklarından Kitosan Üretimi ve Ekonomiye Kazandirilması |
0507 9433119 |
Doç.Dr. Aygül KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM |
Arş. Gör. |
|
6. Abdullatif ÖLÇÜLÜ |
Bazı Deri Hastalıklarının İhtiyoterapi Yöntemiyle Tedavisinde ve Güzellik Sektöründe Kullanılan Kangal Balık (Garra rufa)'larının Kontrollü Koşullarda Üretilmesi ve Pazarlanması
|
0554 3140234 |
Dr. İbrahim DEMİRKALE |
Arş. Gör. |
|
7. Hatice YAZGAN |
Sucul Canlı Atıklarından Mineral Tozu Üretilmesi ve Sağlık/Gıda Sektörüne Kazandırılması |
0506 7159979 |
Prof. Dr.Yeşim ÖZOĞUL |
Doktora Öğrencisi , Su ürünleri müh. |
|
8. Derya Cengiz |
Denizel Kaynaklı Atıklarda Biyoteknolojik Olarak Doğal Astaxantin Elde Edilmesi ve Ekonomiye Kazandırılması |
0 537 8218494 |
deryacengiz27@gmail.com |
Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL |
Dr.öğrencisi-su ürünleri müh. |
9. Saadet GÖKDOĞAN |
Probiyotik Bakterilerden Biyoaktif Maddelerin Elde Edilmesi |
0506 7032384 |
Dr. Esmeray KÜLEY BOĞA |
Doktora Öğrencisi |
|
10. Muzaffer PERKER |
Balık Protein Tozu Eldesi |
0532 4366051 |
|
Doç. Dr. Gülsün ÖZYURT |
Yüksek lisans öğr. su ürünleri müh. |
11. Deniz AYAS
|
Bitkisel Kaynaklardan Doğal Antioksidant Olan Squalenin Elde Edilmesi |
0322 338 60 84-2961 |
yozogul@cu.edu.tr |
Prof.Dr. Yeşim ÖZOĞUL |
Doktora Öğrencisi |
12. Nurten TOY |
Laktik asit Bakterilerinden Doğal Antimikrobiyal Madde Elde Edilmesi
|
0322 338 60 84 -2961 |
|
Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL |
Dr.öğrencisi-su ürünleri müh. |
13. Yılmaz UÇAR |
Hayvansal ve Bitkisel Kökenli Kaynaklardan Esansiyel Yağ Asitlerinin Elde Edilmesi |
0322 338 60 84 -2961/190 |
yucar@cu.edu.tr |
Prof.Dr. Yeşim ÖZOĞUL |
Yüks.Lisans öğr. |
14. Emre YAVUZER |
Balık Tesisleri için Otomasyon Entegreli Üretim ve Kontrol Yazılımı Üretilmesi
|
0535 965 31 58
|
emreyavuzer@gmail.com |
Prof.Dr. Fatih ÖZOĞUL |
Dr.öğrencisi-su ürünleri müh. |