Çukurova Üniversitesi
Kalite Politikaları
Anasayfa
Arama
English
toggle_navigation
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
FAKÜLTEMİZ
Tanıtım
Misyon ve Vizyon
Yönetim
Uygulama Birimleri
Analizler ve Ürünler
Bilgi-Belge ve Formlar
İletişim
Telefon Rehberi
BÖLÜMLER VE PERSONEL
Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü
Temel Bilimleri Bölümü
Yetiştiricilik Bölümü
İdari ve Teknik Personel
Emekli Personel
Sonsuzluğa Uğurladıklarımız
ÖĞRENCİ
Genel Bilgiler
Lisans Dersleri ve İçerikleri
Akademik Takvim
Ders ve Sınav Takvimleri
Danışman Listesi
Lisans Oryantasyon Programları
Yaz Stajı
Mevzuat
ARAŞTIRMA
Yayınlar
Tamamlanan Projeler
Devam Eden Projeler
BAP Projeleri
Tezler
KURULLAR VE KOMİSYONLAR
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Su Ürünleri Fakültesi Danışma Kurulu
Birim Eğitim Koordinasyon Kurulu
Kalite Komisyonu
BARGEK
Muafiyet ve İntibak Komisyonu
Akademik Teşvik Komisyonu
Doğrudan Temin, İhale, Muayene ve Kabul Komisyonu
AR-GE Projeleri Değerlendirme Komisyonu
Atık Komisyonu
Temsilcilerimiz
KALİTE
Kalite Komisyonu
Ç.Ü. 2024-2028 Stratejik Plan
KİDR Sürüm 3.1
Akademik Personel Memnuniyet Anketi
İdari Personel Memnuniyet Anketi
Mezun Memnuniyet Anketi
Video Galerisi
YÖKAK
Kısa Bilgiler
Dayanıklı Taşınır Listeleri
Fakültemiz Yönerge ve İlkeleri
Duyurular
Anasayfa
Duyurular
Diğer
Ek Sınav Hakkı
15 Eylül 2021
Prebiyotik bazlı biyopolimerle enkapsüle edilen laktik asit bakteri ve serbest hücre ekstraklarının karakterizasyonu
20 Kasım 2024
Oryantasyon Programı Kapsamında İlk Buluşma…
01 Kasım 2024
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı Uğurladık...
03 Temmuz 2024
Online Spirulina Üretim Eğitimi
25 Ağustos 2023
Finike Denizaltı Dağları Bölgesi’nin İhtiyoplankton Topluluklarının Araştırılması
09 Ağustos 2023
MDGF1690
31 Temmuz 2023
107Y221CanerEnverOzyurt
31 Temmuz 2023
Mezuniyet Töreni
30 Temmuz 2023
Prof. Dr. Dursun AVŞAR Anısına Özel Sayı
25 Temmuz 2023
Arşiv
Mediterranean Agribusiness School (MABS)
02 Şubat 2017
Detaylı Bilgi :
http://www.mediterraneanagribusinessschool.education/
Önceki
Sonraki
Diğer Haberler
Ek Sınav Hakkı
15 Eylül 2021
Prebiyotik bazlı biyopolimerle enkapsüle edilen laktik asit bakteri ve serbest hücre ekstraklarının karakterizasyonu
20 Kasım 2024
Oryantasyon Programı Kapsamında İlk Buluşma…
01 Kasım 2024
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı Uğurladık...
03 Temmuz 2024
Online Spirulina Üretim Eğitimi
25 Ağustos 2023
Finike Denizaltı Dağları Bölgesi’nin İhtiyoplankton Topluluklarının Araştırılması
09 Ağustos 2023
MDGF1690
31 Temmuz 2023
107Y221CanerEnverOzyurt
31 Temmuz 2023
Mezuniyet Töreni
30 Temmuz 2023
Prof. Dr. Dursun AVŞAR Anısına Özel Sayı
25 Temmuz 2023
Arşiv